O nama


Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb (RBA), prva je banka osnovana u Hrvatskoj inozemnim kapitalom. Danas je RBA putem svojih podružnica i poslovnica prisutna u 37 hrvatskih gradova. Zbog težnje za ostvarenjem vizije cjelovite ponude, Raiffeisen je nerijetko preuzimao ulogu predvodnika u procesu razvoja financijskog tržišta u Hrvatskoj stoga je danas snažna financijska grupacija s 10 posto tržišnog udjela u hrvatskom bankarskom sektoru. Za razliku od konkurenata, izvrstan je rezultat ostvaren isključivo organskim rastom.
 
Raiffeisen Consulting je osnovan kao dio Raiffeisen grupe, a primarna područja poslovanja proizvodnja poslovnih informacija i poslovi s nekretninama .
 
Direkcija za nekretnine Raiffeisen Consultinga pruža usluge s područja poslovanja nekretninama: konzalting, procjene i posredovanje u prometu nekretnina. Članovi smo Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskog gospodarskoj komori.
 
Nudimo sljedeće usluge:
 
Izrada elaborata procjena vrijednosti nekretnina
 
Financijski nadzor građenja-supervizije
Usluga uključuje stalan stručni financijski nadzor nad radovima tijekom gradnje, kontrolu usklađenosti projektne dokumentacije i troškovnika sa stvarnim stanjem na terenu, te izradu izvještaja o financijskom nadzoru
 
Izrada Feasibility studija
Usluga uključuje analizu i vrednovanje projekta kako bi utvrdili da li je projekt tehnički izvediv, da li je izvediv unutar procijenjenog troška, te isplativost projekta.
 
Vođenje projekata
Usluga uključuje ukupno planiranje, koordinaciju i kontrolu projekta od feasibility studije do komercijalizacije projekta
 
Investicije u nekretnine
 
Analiza tržišta nekretnina
Poslovanje nekretninama pretpostavlja profesionalnu i ažurnu analizu tržišta nekretnina. U svakom segmentu poslovanja nekretninama (gradnja, prodaja, najam, zakup, feasibility studije i td.), spremni smo izraditi Vam analizu tržišta skrojenu po mjeri Vaših potreba.
 
Najam/Zakup nekretnina, Kupnja i prodaja nekretnina
 
Uspjeli smo ostvariti cjelovitu ponudu!
Naše usluge u posredovanju u prometu nekretnina uključuju analizu tržišta, procjene i savjetodavnu djelatnost.
Dodana vrijednost je briga za klijenta koji nam je na prvom mjestu.
 
Naš cilj je pružiti iznimne usluge posredovanja, kao i savjetodavne usluge u svim segmentima tržišta nekretnina.
 
Tim nam se sastoji  od stručnjaka s visokim profesionalnim vještinama. Individualni pristup, u kombinaciji s temeljnim vrijednostima Raiffeisen grupe - odanost, transparentnost, sigurnost i zaštita interesa klijenata, su dovoljni da nas prepoznate kao preferiranog pružatelja usluga.
 
Radujemo se suradnji s Vama !
 

Pošaljite upit

Ime i prezime:
Telefon:
E-mail adresa:
 
Poruka: