Građevinsko zemljište u Zaprešiću1760 pogleda


Zagrebačka županija  |  Zaprešić  |  Ulica Lusci bb

  • Zaprešić
  • 2.878 m2
  • 44.000 €
    ~ 328.812 kn

Građevinsko zemljište, k.o. Kupljenovo, nalazi se u rubnom, istočnom dijelu Pojatna, u ulici Lusci bb (blizina Zagorske magistrale i autoceste Zagreb – Krapina -A2). Na parceli ne postoje priključci na uređaje komunalne infrastrukture. Kolni i pješački pristup parceli omogućen je s zapadne međe, makadamskom cestom, a i izveden je kao posredan kroz susjednu česticu. Parcela je ravna, izduženog, približno pravokutnog oblika. Zemljište se nalazi u urbano definiranom naselju udaljenom cca 6,0 km sjeverno od Grada Zaprešića, koje karakterizira većim dijelom individualna niska stambena izgradnja s pratećim sadržajima u neposrednom okruženju, koje je integrirano u lokalnu mrežu komunalne infrastrukture.
Lokacijski je vrlo dobro pozicionirano s obzirom na prometnu dostupnost. 


Cijena m2: 15 €/m2


Informacije o kreditima

FLEXI stambeni krediti
Kredit koji se fleksibilno prilagođava Vašim potrebama i mogućnostima! Sami kontrolirajte iznos mjesečne rate kredita u skladu s Vašim životnim potrebama!

FLEXI GREEN stambeni krediti
Kredit možete iskoristiti za kupnju ili izgradnju nove energetski učinkovite nekretnine kao i za ostale građevinske zahvate na postojećoj nekretnini koji će Vama osigurati uštedu energije
 

Pošaljite upit

Ime i prezime:
Telefon:
E-mail adresa:
 
Poruka: